TerhoNikulainen1 Yritykset ovat tulevaisuus

Juna meni jo, Keskusta

  • Päivä alkaa valjeta, kun pääministeripuolue jäi junasta.
    Päivä alkaa valjeta, kun pääministeripuolue jäi junasta.

Vaalipuheessaan Keskustan puheenjohtaja on luvannut epämääräiseen tyyliinsä korjauksen puolueensa johtajineen aiheuttamine epäkohtiin, mutta liian myöhään. Luottamus häneen on mennyt. Juna meni jo…

Keskusta on itsessään hyvin ristiriitainen puolue, koska pääministerin johdolla siellä toteutetaan politiikkaa joka ei ole kansan eikä Suomen hyväksi, vaan niiden piirien, jotka hyötyvät Juha Sipilän politiikasta. Nämä piirit (osa niistä) ovat itse ilmaantuneet julkisuuteen tänä vuonna 2019 nousseiden kohujen seurauksena. Miljoonatulot keränneet henkilöt ja miljardivoitot kuitanneet yksityiset terveydenhoitoalan ketjut ovat todiste Keskustan politiikan täydellisestä epäonnistumisesta. Silmät on puolueessa tarkoituksellisesti suljettu ikääntyneen väestön ongelmilta ja jätetty se enimmäkseen oman onnensa nojaan vaihtoehtoinaan ostanko lääkkeitä vai ruokaa.

Ikääntyneen väestön riisto on ydin Keskustan politiikassa, jota päättyvällä hallituskaudella on harjoitettu. Jopa RKP ja KD kykenevät huomattavasti ihmisläheisempään ja ihmistä kunnioittavampaan politiikkaan, vaikka niitä moni arvostelee.

RKP:n ja KD:n puoluejohdossa on lämpimiä ja omilla aivoilla ajattelevia ihmisiä, ei konemaisesti neuvonantajiensa vinkkejä toteuttavia politiikan ensikertalaisia. Toivon äänivyöryä näille pienpuolueille, jotka vielä ovat aitoja puolueita. Ne toteuttavat yhteisten asioiden hoitoa eettisyys kärkenä. Keskusta on kaikkea muuta kuin aito ja eettinen puolueena.

Kunnilta on leikattu tarkoituksellisesti resurssit, jotka olisivat mahdollistaneet kunnallisten hoitolaitosten ylläpidon ja riittävät talousresurssit pitää niissä yllä hoidon inhimillistä tasoa. Keskusta on tällä hetkellä puoluekartan epäinhimillisin puolue Suomessa.

Keskustaa ei voi kiittää edes työllisyystavoitteen saavuttamisesta, koska se on johtunut lähinnä yritysten toiveikkaasta toiminnasta ja taloussuhdanteista. Suomessa tilauskirjoja täytettiin tekemällä varastoon tuotteita joissa niitä seisoo yhä edelleen, kun vienti ei enää vedä Eurooppaan eikä Kiinaan kuten se veti vuoden 2018 alkupuoliskolla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Jotenkin on epäpyhää Kristillisdemokraatti blogistilta tämä kansanliike Keskustapuolueen herjaus myös puheenjohtaja Juha Sipilää kohtaan. Olet kuitenkin ollut KD kansanedustajaehdokas 2015. Oletko nyt ja kansanedustaja hyökkääjä KD puolueessa.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Hännisen ja Liskin kirja "Keskustan valtakunta" olisi hyvää luettavaa myös kepulaisille.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Keskustan kentällä ja piirivaltuutetuissakin moni alkaa olla hyvin lähellä samaa mieltä. Kesällä 2018 Sotkamossa oli erinomainen vaihtoehto puheenjohtajaksi keskustalle ja muutokselle, mutta sekin oli ja meni. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201806092201...

Nyt kannattaa tosiaan äänestää pienpuolueita, joukossa myös erinomainen vaihtoehto kansalaispuolue. Otetaan ohjakset vihdoin omiin käsiin. http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266517...

Käyttäjän TerhoNikulainen1 kuva
Terho Nikulainen

#1
Kiitos kommentistasi Seppo Simonen! Politiikka ON epäpyhää. Olin KD:n kansanedustajaehdokas 2015, millä ei ole tekemistä kommenttieni kanssa, jotka perustuvat puolueettomaan analyysiin puoluejohtajien käytöksestä. - Eettisyys sanana kuvaa puolueita ja puoluejohtajia, joille eettisyys on keskeistä. Nyt en ole ehdokkaana.

Toimituksen poiminnat